SIPA: Identifikovano lice koje je pretilo Miloradu Dodiku

Izvor: RTS, 29.Nov.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIPA: Identifikovano lice koje je pretilo Miloradu Dodiku

Državna agencija za istrage i zaštitu BiH saopštila je da je identifikovala lice koje je uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.
"Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA, odmah nakon primanja prijave, preduzeli su potrebne mere i radnje i tom prilikom su utvrdili identitet lica koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je 26. novembra uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH, Miloradu Dodiku, i članovima njegovog kabineta", navela je SIPA u saopštenju.

O tome je, kako se dodaje, Tužilaštvu Bosne i Hercegovine dostavljen odgovarajući izveštaj.
Dodik i članovi njegovog kabineta dobili su 26. novembra pretnje smrću zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu srpskog člana Predsedništva.
Kako je tada iz Dodikovog kabineta rečeno, pretnja je stigla sa nemačkog broja telefona, kada je nepoznata osoba počela da vređa predsedavajućeg Predsedništva BiH i njegove saradnike, poručivši "da će ih sve zapaliti".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIPA PRONAŠLA KO JE PRETIO DODIKU: Predmet predat Tužilaštvu BiH

Izvor: Kurir, 29.Nov.2018

Državna agencija za istrage i zaštitu BIH (SIPA), saopštila je večeras da je identifikovala lice koje je uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

Nastavak na Kurir...

Identifikovano lice koje je pretilo Miloradu Dodiku

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2018, 12:48

Državna agencija za istrage i zaštitu BiH, saopštila je da je identifikovala lice koje je uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku..."Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), odmah nakon zaprimanja prijave preduzeli su potrebne mjere i radnje,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.