Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021, 14:29

SDS napustio posebnu sjednicu NS RS

BANJALUKA - SDS je odlučio da napusti zasjedanje Narodne skupštine RS o odlukama i zaključcima Predsjedništva BiH koji su veoma štetni po vitalne interese Republike Srpske zbog, kako je rekao Milan Radović, potpredsjednik SDS-a, uvreda koje je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Pozivam poslanike opozicije da se vrate u salu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Presjedništva BiH, pozvao je poslanike opozicije koji se nalaze u zgradi Narodne skupštine RS da se vrate u plenarnu salu i da potvrde odluke srpskog člana Predsjedništva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bojkot opozicije u NS RS, pao Dodikov veto

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021

BANJALUKA - Burna sjednica Narodne skupštine RS o odlukama Predsjedništva BiH na koje je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, stavio veto, završena je neusvajanjem Dodikovog zahtjeva za veto.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.