Opozicija na protestu zatražila ponavljanje izbora u Republici Srpskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Okt.2022, 18:20

Opozicija na protestu zatražila ponavljanje izbora u Republici Srpskoj

Ne damo krađu izbora! To su poručili lideri opozicionih stranaka u Republici Srpskoj na protestu u Banjaluci 6. oktobra. Centralne ulice Banjaluke bile su blokirane zbog protestne šetnje na kojoj je više hiljada simpatizera i članova opozicije zahtijevalo ponovno brojanje glasova u tom bosanskohercegovačkom entitetu. Protesti su protekli mirno i bez incidenata. "Nisam pokradena ja, pokraden je narod RS. To im neću priznati, nikada krađu priznati neću, pogotovo narodne volje. Mi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nezadovoljni zbog „pokradenih izbora“: Protest u Banjaluci

Izvor: Danas, 06.Okt.2022

Nezadovoljni građani u Republici Srpskoj, kako se procenjuje oko 30,00, okupili su se večeras na Trgu Krajina u Banjaluci kako bi izrazili protest jer su "pokradeni i prevareni" na izborima održanim u nedelju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.