Izvor: Danas, 26.Jun.2022, 18:01

Nenad Čanak za sarajevski Face TV tvrdi da Rusija planira ubistvo Vučića i rat na Balkanu, za pritiske na predsednika Srbije zadužen i Dodik (VIDEO)

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik po nalogu ruskog predsednika Vladimira Putina okrenuo se protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kako bi se izvršio pritisak da Srbija sankcije zbog agresije na Ukrajinu Rusiji ne uvede, naveo je tokom gostovanja za sarajevski FACE TV lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak, koji je više puta izneo tvrdnju da Rusija preko svoje agenturne mreže u Srbiji hoće da ubije predsednika Srbije čak i ako se okrene od Zapada ka Rusiji, jer im je "nepouzdan partner".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučića, nosača gajbi piva i potrčka sa Pala, nikada ne stavljate u kontekst Đinđića: Ješić o izjavi Čanka da Rusi hoće da ubiju Vučića

Izvor: Danas, 27.Jun.2022, 12:34

Nemam običaj da verujem u teorije zavere te stoga apsolutno ne verujem da je neka “tajna” služba pa bilo to i FSB ubio premijera Srbije, Zorana Đnđića. Ta egomanija koja se baštini na Balkanu i ideja da smo baš mi centar sveta je generator gomile problema na ovim prostorima – kaže za Danas...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.