Najsrećniji sam čovek na svetu Dodikov unuk dobio IME koje je od VELIKE VAŽNOSTI za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najsrećniji sam čovek na svetu" Dodikov unuk dobio IME koje je od VELIKE VAŽNOSTI za Srbiju

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dobio je juče šesto unuče, a radost zbog toga nije mogao da sakrije!

Dečak će se, kako se saznaje, zvati Novak, a ponosni deda je svoju sreću najpre podelio sa službenicima na graničnom prelazu u Gradiški, gde ga je i zatekla vest da mu se snaja porodila.

Dodik je prilikom izlaska iz BiH na putu ka Srbiji počastio pripadnike Granične policije i službenike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uprave za indirektno oporezivanje BiH i nazdravio im rakijom.

Brzinom svetlosti stvorili su se tu i harmonikaši, a sam Dodik nije mogao da odoli, a da ne zapeva okupljenima...

Slavlje je posle toga nastavljeno čak i u automobilu. Kada se Dodik javio novinarima na telefon, čuo se prvo zvuk harmonike, a Dodik je nakon primljenih čestitki zapevao...

- Najsrećniji sam čovek na svetu! Slavim danas svog unuka, danas slavim život! Celog dana ću da pevam, da se radujem, da delim sreću sa ljudima! - rekao je potom Dodik.

Na pitanje da li će i kada stigne u Sarajevo ovim povodom častiti i ekipu u Predsedništvu BiH, on je počeo da se smeje:

- E ne znam, to ćemo tek videti, ali neću sad da razmišljam o tome! Sada samo slavim - kazao je on.

Inače, Dodikova kćerka Gorica ima četvoro dece, a sinu Igoru je ovo drugo dete. Veliko slavlje je trebalo sinoć da bude organizovano i u Beogradu, gde njegov sin i snaja žive.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.