Milorad Dodik poručio: Srbi su dali nesumnjiv doprinos novoj Evropi, a ona im ni za 100 godina nije vratila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Dodik poručio: Srbi su dali nesumnjiv doprinos novoj Evropi, a ona im ni za 100 godina nije vratila!

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da Evropa u proteklih 100 godina nije vratila Srbima za doprinos koji su oni dali njenoj slobodi

- Srbi su dali nesumnjiv doprinos novoj Evropi. Ta Evropa za ovih 100 godina nije vratila Srbima za doprinos koji su dali njenoj slobodi - rekao je Dodik u Višegradu.

On je rekao da je vojnom vežbom "Vek pobednika 1918-2018", koja je održana u Srbiji, obeleženo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 100 godina od pobede u Velikom ratu u kome su Srbi masovno stradali i izgubili više od 30 odsto stanovništva.

Ova velika vojna vežba bila je u funkciji očuvanja mira i pokazivanja sposobnosti da se taj mir očuva, dodao je Dodik.

- Vežba je bila impozantna, uz učešće različitih rodova vojske, te veoma kompleksna, jer se izvodila sa municijom i raketama, tako da nosim veliku impresiju o svemu tome - rekao je Dodik.

Dodaje da Srbija treba da očuva mir, a Srbima van matice treba da se pokaže da Srbija ima sposobnost da brani mir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.