Lideri stranaka: Dogovoren budžet BiH, bez saglasnosti o kadrovskim rješenjima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2020, 16:37

Lideri stranaka: Dogovoren budžet BiH, bez saglasnosti o kadrovskim rješenjima

Predsjednici Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović, Hrvatske demokratske zajednice (HDZ BiH) Dragan Čović i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), Milorad Dodik, u utorak 7. jula su postigli djelimičan dogovor oko više aktuelnih pitanja u BiH.  Dogovoreno je da Budžet BiH za 2021. godinu bude usvojen  21. jula na sjednici Doma naroda Parlamenta BiH, potvrdio je nakon sastanka Dragan Čović. „Izmjene izbornog zakona za Grad Mostar će ići po hitnoj proceduri i to se može...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mektić traži da izmjene Izbornog zakona idu po redovnoj proceduri

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

SARAJEVO - U nastavku rasprave o hitnoj proceduri za razmatranje Prijedloga zakona o izmjenama Izbornog zakona BiH, poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Dragan Mektić zatražio je da ovaj zakon ide u redovnu proceduru jer Srbi nisu konstitutivni u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.