Izetbegović: Ako nema ANP, nema ni Saveta ministara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Ako nema ANP, nema ni Saveta ministara

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas u Sarajevu da, ukoliko srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ne glasa za Godišnji nacionalni program (ANP) za put ka NATO, neće biti podržan ni kandidat za predsedavajućeg novog saziva Saveta ministara, te da će to produbiti krizu. Izetbegović je ovo izjavio nakon sastanka sa predsedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem i bošnjačkim članom ove institucije Šefikom DŽaferovićem, na kojem je...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džaferović: Očekujem da imamo i ANP i predsjedavajućeg Savjeta ministara

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2019

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH i potpredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Šefik Džaferović kazao je danas novinarima u Sarajevu da su sjednice Predsjedništva BiH zakazane i trebalo bi da budu održane sutra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Izetbegović nakon sastanka sa Komšićem i Džaferovićem: Sve je do Dodika…

Izvor: SandzakPress.net, 20.Avg.2019, 00:47

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović sastao se sa članovima Predsjedništva BiH Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem. Novinarima je nakon susreta kazao da je razlog sastanka sutrašnja sjednica kolektivnog šefa države. – Očekujem da će sutra biti usvojena odluka o slanju ANP-a...

Nastavak na SandzakPress.net...

DODIK UŽIVO PRED NOVINARIMA: Predsedništvo BiH skinulo s dnevnog reda ANP i pitanje mandatara Saveta ministara (VIDEO UŽIVO)

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019

U Sarajevu je danas, sa pola sata zakašnjenja, ipak održana redovna sednica Predsedništva BiH.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.