Dodik se zahvalio predsedniku Vučiću i Srbiji: Stiže pomoć u četiri najugroženije opštine Srpske

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 11:09

Dodik se zahvalio predsedniku Vučiću i Srbiji: Stiže pomoć u četiri najugroženije opštine Srpske

Srbija će pomoći Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Predsedavajći i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, da je zahvalan Srbiji i Vučiću na svoj kontinuiranu podršku RS, kao i Drvaru i želji da pomogne u rešavnju svih važnih pitanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dodik je novinarima preneo da je na sastanku bilo reči o stanju u te četiri opštine, kao i da je od Vučića zatražio da im pomogne, budući da te opštine imaju sistemski problem u vezi sa finansijama i razvojem.

Posebno je ukazao da postoje problemi u Kozarskoj Dubici i Kostajnici, koje je nedavno zadesio i zemljotres.

- Zahvalan sam predsedniku Vučiću za svu vrstu pomoći Republici Sprskoj, kao i Drvaru, koji je u Federaciji BiH, na interesu koji iskazuje i želji da pomogne u rešavanju važnih pitanja - rekao je Dodik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILORAD DODIK: Zahvalan sam na pomoći Srbije R.Srpskoj i Drvaru

Izvor: Kurir, 08.Maj.2021

Predsedavajći i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, da je zahvalan Srbiji i Vučiću na svoj kontinuiranu podršku RS, kao i Drvaru i želji da pomogne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.