Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 15:48

Dodik se sastao sa ambasadorom Kine: Đi Ping obećao pomoć u nabavci vakcina

Srpski član i predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodika razgovarao je danas u Sarajevu sa kineskim ambasadorom Đi Pingom o Samitu inicijative Narodne Republike Kine i 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope, koji će biti održan u video formatu devetog februara, a čiji će domaćin biti predsednik Kine Si Đinping.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik s ambasadorom Kine, RS želi više uključenosti u "Pojas i put"

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2021

SARAJEVO - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodika razgovarao je danas u Sarajevu sa kineskim ambasadorom Đi Pingom o Samitu inicijative Narodne Republike Kine i 17 zemalja centralne i istočne Evrope, koji će biti održan u video-formatu 9. februara, a čiji će ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

DODIK SA AMBASADOROM KINE U SARAJEVU: Diskutovali o ekonomskom samitu i vakcini

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021

Ambasador Ping je obećao da će učiniti sve da Kina pomogne BiH u borbi protiv pandemije dostavljanjem kineskih vakcina..Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Sarajevu sa kineskim ambasadorom Ji Pingom o Samitu inicijative NR Kine i 17 zemalja Centralne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.