Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik pomaže rekonstrukciju 30 škola u Srpskoj

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srpskoj uputio najsrdačnije čestitke povodom početka nove školske godine, te najavio da će ove godine pomoći rekonstrukciju 30 škola u Republici.

Predsjednik Srpske je učenicima poželio da im nova školska godina donese nova znanja i prijateljstva, mnogo zadovoljastva i dobar uspjeh.

Dodik >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je istakao da posebne čestitke upućuje onima koji danas po prvi put kreću u školu, sa željom da im ovaj dan donese posebnu radost koju će nositi kroz život kao najljepše sjećanje.

"Učinićemo sve da nastavu i uslove u kojima naša djeca usvajaju nova znanja dignemo na najviši nivo i, s tim u vezi, predsjednik Republike Srpske će ove godine pomoći rekonstrukciju 30 škola u Republici Srpskoj", saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.