Dodik o Putinu: Ne mogu da komentarišem, to su gluposti

Izvor: B92, 28.Apr.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik o Putinu: Ne mogu da komentarišem, to su gluposti

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nije potvrdio da je dobio pozivnicu za inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina.

"Ne mogu da komentarišem, to su gluposti, ne znam ja ko je pozvan, ko nije pozvan…Ja to ne mogu da potvrdim. U svakom slučaju, ja vidim iz medija da sam pozvan, a u kabinetu nema još nema nikakav poziv", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je dodao da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želi da komentariše medijske navode da ga je Putin pozvao na inauguraciju, a nije predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dodik je kazao da narednih dana ostaje u BiH, jer slavi svoju krsnu slavu.

"Imam krsnu slavu, moja slava je Đurđevdan, tu sam, kao svaki dobar domaćin i Srbin, ostaću ovde", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK NEGIRA DA JE POZVAN NA PUTINOVU INAUGURACIJU: U mom kabinetu nema još nikakvog poziva

Izvor: Kurir, 28.Apr.2018

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nije danas potvrdio da je dobio pozivnicu za inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.