Dodik najavio smene svih Srba u Predsedništvu BiH

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik najavio smene svih Srba u Predsedništvu BiH

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas u Sarajevu da će već sutra preduzeti mere za smenu svih predstavnika Srba u zajedničkim institucijama i Savetu ministara.

- Mislim da mi je narod dao manadat i da mogu da to učinim. Ja ću da u Sarajevu uspostavim sistem reprezentacije Republike Srpske onako kako mi je narod dao mandat - rekao je Dodik novinarima nakon ceremonije inauguracije članova Predsedništva BiH, prenela je Srna.

Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović inaugurisani su danas na nove dužnosti članova Predsedništva BiH iz reda srpskog, hrvatskog i bošnjačkog naroda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Bez pogrešnih poteza prema Bošnjacima i Hrvatima; Smena svih Srba u Predsedništvu BiH

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2018

Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas da mu je posebna čast što je preuzeo novu dužnost i poručio da svojim radom ne želi da napravi nijedan pogrešan potez prema Bošnjacima, Hrvatima Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Dodik za RTS: Nisam ikebana i neću da pokrivam loša rešenja

Izvor: RTS, 21.Nov.2018, 09:13

Posle izbora za člana Predsedništva Milorad Dodik rekao je za RTS da će mu kancelarija biti u Republici Srpskoj, odnosno Istočnom Sarajevu i da ne vidi razloga da radi u Predsedništvu BiH ukoliko ono nema puni suverenitet. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.