Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021, 15:55

Dodik najavio jednokratnu uskršnju pomoć penzionerima i demobilisanim borcima

Srpski član Predsedništva i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik najavio je jednokratnu pomoć Vlade Repubike Srpske penzionerima i demobilisanim borcima. Dodik je naveo da će Vlada RS razmatrati predlog da se penzionerima, koji primaju penziju u iznosu do 415 konvertibilnih maraka (KM), što je oko 210 evra, jednokratno isplati 80 KM (oko 40 evra) pomoći povodom vaskršnjih praznika.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Uskrs

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radović: Dodik je poslednja osoba koja bi nekog trebalo da optužuje za diplomatske skandale

Izvor: Beta, 25.Apr.2021

Zamenik predsednika Srpske demokratske stranke (SDS) Milan Radović izjavio je da je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, kao akter najvećeg diplomatskog skandala u slučaju "ikona", poslednja osoba koja bi nekog trebalo da optužuje za pravljenje diplomatskih skandala.Radović je ocenio da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.