Dodik je nakon uvredljivog govora o ezanu danas neprimjereno spominjao Allaha /VIDEO/

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik je nakon uvredljivog govora o ezanu danas neprimjereno spominjao Allaha /VIDEO/

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i član Predsjedništva BiH je nakon uvredljivog govora o ezanu danas neprimjereno spominjao Allaha. Komentarišući za entitetsku RTRS stav Bakira Izetbegovića da će održavati status quo dok SNSD ne prihvati da manji bh. entitet ne može komandovati državom Dodik je rekao. Bosna i Hercegovina nije u status quo, ona je u stagnaciji i raspadanju. To raspadanje niko ne može da spriječi. Bakirova >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << vizija Bosne je takva da nema Republike Srpske, jer kaže, neće nama entiteti, nego neko drugi. Ko drugi? Allah će uređivati, a ne realan politički dogovor – naveo je primitivni Dodik za RTRS. Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Dodik je nakon uvredljivog govora o ezanu danas neprimjereno spominjao Allaha /VIDEO/

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

DODIK: Niko ne može da spreči raspad Bosne i Hercegovine

Izvor: Kurir, 17.Okt.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da ovakva Bosna i Hercegovina ne može da opstane, jer je nastala kao eksperiment i na tom nivou ostala tokom čitavog svog postojanja.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.