Dodik: U Beogradu o infrastrukturnim projektima i aktuelnim događajima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: U Beogradu o infrastrukturnim projektima i aktuelnim događajima

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će na današnjem sastanku s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu biti reči o aktuelnim događajima, kao i infrastrukturnim i strateškim projektima, pre svega autoputu Beograd - Bijeljina.

"Naša saradnja ima kontiunuitet, bar jednom mesečno se sretnemo i pričamo o događajima koji su u toku i strateškim i infrastrukturnim projektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje razvijamo zajedno, a pre svega o autoputu Beograd - Bijeljina" , rekao je Dodik za TV Pink.

On je dodao da je planirano da u junu počne gradnja te trase.

"Pripremamo se da nastavimo dalje. U završnim smo razgovorima oko deonica, one su podeljene i želimo da 'napadnemo' odjednom sve, a u narednih pet, šest godina mislim da bi mogli da imamo značajan deo posla završen", rekao je Dodik.

On je dodao da zahvaljujući Aleksandru Vučiću i njegovoj političi, Srbija ima bolji međunarodni ugled i da su postignuti ozbiljni ekonomski rezultati.

"U situaciji kada postoji trend pada ekonomskih i drugih vrednosti, da to čupate i podižete, mora se priznati da je to veliki uspeh", rekao je Dodik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik sa Vučićem o infrastrukturnim projektima i aktuelnim događajima

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2019

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će na današnjem sastanku s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu biti reči o aktuelnim događajima, kao i infrastrukturnim i strateškim projektima, prije svega autoputu Beograd - Bijeljina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučić posle sastanka sa Dodikom: Ljudi u Beogradu na najgori način zloupotrebljeni od strane fašista i tajkuna

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.....Nakon sastanka u Predsedništvu Srbije, Vučić je rekao da se razgovaralo o svim važnim pitanjima...Bilo je reči o saradnji, te se čeka formiranje Saveta ministara BiH i analiziran je deo projekata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.