Dodik: Sve institucije u BiH su pomoćna tijela Predsjedništva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Sve institucije u BiH su pomoćna tijela Predsjedništva

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik na prvoj konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu izjavio je kako želi da Predsjedništvo BiH treba djelovati na način prema članu 3 Ustava BIH, u kojem se navodi da je BiH sastavljena od dva entiteta i tri naroda i da nije data saglasnost da se taj član tri mijenja. Dodik je najavio kako će mu politika biti 'čistog računa', odnosno da se uvažava ovaj član. „Mi smatramo da je Republika Srpska dala teritoriju i određene...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dodik: Zastava RS će bitii gdje god ja sjedim

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2018

ISTOČNO SARAJEVO – Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, kazao je danas u Istočnom Sarajevu da će tražiti da Predsjedništvo djeluje po Ustavu, te da će to biti suština njegovog političkog rada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.