Dodik: Spremni smo i na novčanu nagradu u slučaju Dragičević

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Spremni smo i na novčanu nagradu u slučaju Dragičević

Milorad Dodik kaže da pitanja o slučaju smrti Davida Dragičevića treba da idu na adresu tužilaštva, a ne njegovo ime i insitucije predsednika RS. Rekao je da je spreman i da raspiše novčanu nagradu za informacije koje bi dovele do rešavanja slučaja.

"Tužilaštvo mora dati odgovor. Ni predsednik, ni Vlada, ni policija. To je pitanje za tužilaštvo. Imate dovoljno podataka, pitajte tužioca, ne Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dodika", kazao je.

"Spremni smo da raspišemo novčanu nagradu za sve one koji dostave informacije. Republika Srpska nema ništa s tim. Ne može dati odgovor. Da li jeste ili nije pojedinac neki - to treba da učine tužioci", rekao je.

"Postoji spremnost, da vidimo, može bilo koja institucija. Spremni smo da damo nagradu za svaku relevantnu informaciju koja nas dovodi do rešenja. Spreman sam da to uradim", poručio je Dodik.

Podsećamo, protesti zbog smrti Davida Dragičevića u Banjaluci traju već 150 dana. Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića rekao je da će 5. oktobra otkriti "imena ubica i egzekutora svog sina".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.