Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Šnjegota prozreo strategiju opozicije

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je ostavka glavnog revizora Duška Šnjegote čin odgovornog čovjeka i profesionalca, koji je prozreo strategiju SDS-a, PDP-a i NDP-a čija je želja bila da preko njegovog imena i rada uberu koji jeftin politički poen.

"Pokazalo se da glavni revizor za opoziciju Republike Srpske nije institucija, već je očito trebalo da bude instrument za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ostvarivanje njihovih političih ciljeva. Ljuti zbog činjenice da se glavni revizor povukao, danas nisu birali riječi, pa je bilo svega - od uvreda do kleveta", rekao je Dodik upitan da prokomentariše današnje optužbe opozicije da je Šnjegota podlegao političkom pritisku i da je na djelu "autokratija u Srpskoj".

Dodik je ocijenio da je opozicija u Srpskoj, izgleda, potpuno izgubila kompas i da je u tom i takvom stanju zaboravila da to što su opozicija ne znači da nemaju odgovornost, ne prema vlasti, već prema narodu Republike Srpske.

"Reakcije koje već dva dana dolaze iz redova SDS-a, PDP-a i NDP-a govore da je riječ o potrošenim političkim ličnostima koji politiku vode od danas do sutra", zaključio je Dodik.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.