Izvor: Danas, 23.Maj.2022, 13:44

Dodik: Smrt 12 beba zbog nemogućnosti da se dostavi kiseonik je poraz humanosti i civilizacije

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je smrt dvanaest beba zbog nedostatka kiseonika u banjalučkoj bolnici 1992. godine, čiji je transport onemogućen zbog nerazumevanja i nehumanosti svetskih moćnika, "najgnusniji zločin" tokom rata u BiH, jer je počinjen nad nemoćnim, nevinim novorođenim bićima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dodik: "Smrt 12 beba poraz humanosti i civilizacije"

Izvor: B92, 23.Maj.2022

Milorad Dodik izjavio je da je smrt 12 beba zbog nedostatka kiseonika u banjalučkoj bolnici 1992. godine "najgnusniji zločin" tokom rata u BiH...Srpski član Predsedništva BiH je ocenio da je 22. maj 1992. godine, dan kada je umrla prva od 12 beba zbog nedostatka kiseonika, "sinonim za neviđeni poraz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.