Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2017, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Pobjeda Srpske liste čuva srpske nacionalne interese na Kosovu

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Srpskoj listi na velikoj pobjedi koju je ostvarila na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i istakao da će to omogućiti lakše ostvarivanje srpskih nacionalnih interesa u pokrajini.

"Mislim da je to važno i da će obezbijediti kontinuitet politika koje se koordinišu iz Beograda. U svakom slučaju lakše će se ostvarivati srpski nacionalni interesi na Kosovu i državna politika na Kosovu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je Dodik za Tanjug.

Srpska lista, koju podržava zvanični Beograd, osvojila je apsolutnu pobjedu u svih deset opština sa srpskom većinom na današnjim izborima na Kosovu i Metohiji, prema preliminarni rezultatima iz Izbornog štaba Srpske liste.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.