Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Izetbegović je gubitnik sa kojim prekidam svaku komunikaciju

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, rekao je da prekida svaku komunikaciju sa Bakirom Izetbegovićem, predsjedavajućim Predsjedništva BiH i predsjednikom SDA.

On je pojasnio da Izetbegović svoj gubitak na izborim želi da usmjeri prema Republici Srpskoj, a bolje mu je da svom biračkom tijelu objasni zašto je izgubio izbore.

"Bakir Izetbegović sa stanovišta gubitnika usmjerava >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pažnju prema Republici Srpskoj", rekao je Dodik.

Dodik je rekao da mu je žao što Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, nije došao na sastanak, te da su mu njegova vrata uvijek otvorena i da mogu razgovarati o bilo kojoj temi koju predloži.

Dodik je istakao da je jako važno da se očuva srpsko jedinstvo koje je neophodno zbog izazova u kojima se nalazi Republika Srpska.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

DODIK: Sa Izretbegovićem prekidam svaku komunikaciju!

Izvor: Kurir, 12.Nov.2016, 12:47

...On je pojasnio da Izetbegović svoj gubitak na izborim želi da usmeri prema Republici Srpskoj, a bolje mu je da svom biračkom telu objasni zašto je izgubio izbore.."Bakir Izetbegović sa stanovišta gubitnika usmerava pažnju prema Republici Srpskoj", rekao je Dodik..Dodik je rekao da mu je žao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.