Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Incko je isfrustriran i dodvorava se "sarajevskoj čaršiji"

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik RS, izjavio je da se visoki predstavnik u BiH Valentin Incko dodvorava "sarajevskoj čaršiji“.

Dodik je za "Nezavisne", komentarišući Inckovu izjavu da su moguće sankcije za one koje organizuju referendum u RS, naglasio da ga ne zanimaju frustracije visokog predstavnika.

"On to radi da ga 'sarajevska čaršija' ne bi napadala jer ima uredan život i veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << platu koju ne bi da ugrozi, pa mu je lako da se okomi na Republiku Srpsku. To su političke igre", rekao je Dodik.

Dodao je da će referendum o Danu RS biti održan u nedjelju bez obzira na reakcije koje dolaze iz Sarajeva.

Šta je Incko još rekao možete pročitati OVDJE.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Incko je isfrustriran i dodvorava se sarajevskoj čaršiji

Izvor: Cafe.ba, 23.Sep.2016

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik RS, izjavio je da se visoki predstavnik u BiH Valentin Incko dodvorava sarajevskoj čaršiji.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.