Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2021, 11:53

Dodik: Da li u BiH ima pravde za srpske žrtve!?

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je zločin nad pripadnicima ЈNA u Tuzlanskoj koloni, koji se dogodio prije 29 godina kada su muslimanske snage ubile 54 vojnika ЈNA, a 44 ranila, mučki i kukavički zločin počinjen iz zasjede koji ni danas, 29 godina poslije nije dobio sudski epilog.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Sve alternative, osim rata, su ravnopravne u razgovorima o BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2021

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je u intervjuu Srni da su sve alternative, osim rata, za BiH ravnopravne i realne, te da se trebaju ravnopravno i tretirati u razgovorima o budućnosti BiH sa predstavnicima Federacije BiH (FBiH).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.