Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2021, 18:37

Dodik, Čović i Izetbegović na sastanku sa Nelsonom i Zatlerom

SARAJEVO - Lideri SNSD-a Milorad Dodik, SDA Bakir Izetbegović,i HDZ-a Dragan Čović sastali su se danas u zgradi Delegacije Evropske unije u Sarajevu sa ambasadorima EU i SAD-a, Johanom Zatlerom i Erikom Nelsonom.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izetbegović nakon sastanka: Stare teme, insistirali smo na vakcinama

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2021

SARAJEVO – Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je nakon današnjeg iznenadnog sastanka sa ambasadorima EU i SAD-a, Johanom Zatlerom i Erikom Nelsonom da je na sastanku bilo riječi o starim temama i da ambasadori pokušavaju pomoći da se krene u reforme.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dodik, Čović i Izetbegović sa ambasadorima EU i SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021

U zgradi Delegacije EU u Sarajevu danas je održan sastanak lidera SNSD-a Milorada Dodika, HDZ-a Dragana Čovića i SDA Bakira Izetbegovića sa ambasadorima EU i SAD Johanom Satlerom i Erikom Nelsonom...Razgovarano je sprovođenju 14 prioriteta iz Mišljenja EK. Na dnevnom redu sastanka bila je i nabavka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Čović: Napredak u integraciji mora se postići u prvih šest mjeseci 2021.

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2021

SASTANAK - Predsjednik HDZ-a Dragan Čović nazvao je konstruktivnim današnji nenajavljeni sastanak sa ambasadorima EU i SAD-a, Johanom Zatlerom i Erikom Nelsonom na kojem su još prisustvovali i lideri SDA Bakir Izetbegović te SNSD-a Milorad Dodik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.