Izvor: Blic, 30.Avg.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Ako BiH zavisi samo od stranaca, onda je svima jasno da joj NEMA SPASA

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da ne očekuje da će se do 5. septembra desiti bilo šta u vezi sa imenovanjem kandidata za formiranje Saveta ministara, jer je očigledno da u procesu pregovaranja ima više aktera nego što je potpisa na sporazumu za formiranje tog pomoćnog tijela Predsjedništva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK: Srbi i Hrvati su zarobljeni u ambicijama Bošnjaka! BIH se održava još samo na aparatima međunarodnog faktora!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da ne očekuje da će se do 5. septembra desiti bilo šta u vezi sa imenovanjem kandidata za formiranje Saveta ministara jer je očigledno da u procesu pregovaranja ima više aktera nego što je potpisa na sporazumu za formiranje tog tela.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.