DODIK POSETIO PATRIJARHA IRINEJA NA VMA, pa otkrio detalje o njegovom zdravstvenom stanju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK POSETIO PATRIJARHA IRINEJA NA VMA, pa otkrio detalje o njegovom zdravstvenom stanju! (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posetio je u sredu Njegovu svetost patrijarha srpskog Irineja koji se nalazi na lečenju na VMA u Beogradu.

Dodik je posle posete rekao da je patrijarhovo zdravstveno stanje dobro.

- Obavešten sam da su sanirani neki simptomi virusa koji su prouzrokovali temperaturu i da toga više nema - rekao je Dodik.

Kako je rekao, njegova svetost će krajem ove sedmice izaći sa VMA i nastaviti svoje radne obaveze. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Patrijarhovo zdravstveno stanje je poslednjih dana stabilizovano i oseća se neuporedivo bolje nego u četvrtak, kada je zbog iscrpljenosti usled visoke višednevne temperature primljen na VMA.

Iako se nalazi na lečenju, Njegova svetost obavlja redovne poslove poglavara SPC. Mediji su ranije objavili da patrijarh Irinej potpisuje akte i druge dokumente, daje instrukcije za rad, dobija redovno informacije o svim poslovima.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.