DODIK NEZADOVOLJAN REZULTATIMA IZBORA! Smatra da su građani napravili veliku grešku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020, 01:17

DODIK NEZADOVOLJAN REZULTATIMA IZBORA! Smatra da su građani napravili veliku grešku

Nisam srećan i tužan sam što smo izgubili Banjaluku na mestu gradonačelnika, rekao je Milorad Dodik, predsednik SNSD-a.

Dodik je rekao da poštuje odluku građana za koju smatra da je greška.

- Građani su odlučili i to je tako. SNSD je u odnosu na prošle izbore u Banjaluci rastao. Razočarani smo činjenicom i o tome ćemo razgovarati jer koalicioni partneri nisu igrali korektno - rekao je Dodik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodajući da gubitak Banjaluke za SNSD nije mali udarac. Kada je reč o ostalim opštinama i gradovima, Dodik je rekao da su do sada imali 40 načelnika i gradonačelnika, a da će nakon ovih izbora imati 41.

On je rekao da će broj glasova SNSD-a veći te mu je žao što Mićo Mićić nije pobedio u Bijeljini.

Nelogično je da imamo 60 odsto u Banjaluci sa koalicionim partnerima, a da je gradonačelnik izgubio.

- Mi nećemo trpjeti licemjerje. Mi ćemo imati dovoljno glasova da napravimo većinu u gradu. Ako ne bude većine u gradu, neće biti ni na republičkom nivou - rekao je Dodik.

- Ja ću svoje nezadovoljstvo izraziti još većim radom prema Banjaluci - rekao je on.

- Poraz može biti prilika, a pobeda može mnoge da zavede u neku zamku, a da li će ovaj znati izbeći tu zamku, to ćemo videti. Ja nikome ne pretim, ja sam čestitao svima koji su pobedili. Kada smo preuzeli grad ovaj grad je izgledao kao jedna mala proširena čaršija, sada izgleda kao jedan veliki grad - rekao je Dodik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.