Izvor: Blic, 12.Avg.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brčkalo: Dodikov poziv na KONSULTACIJE O SREBRENICI neozbiljan i deo predizbornog folklora

Lideri opozicionih partija sutra se neće pojaviti na konsultacijama kod predsednika Republike Srpske Milorada Dodika povodom održavanja posebne sednice na kojoj će se razmatrati Izveštaj iz 2004. godine Komisije za ispitivanje događaja u i oko Srebrenice od 10. do 19. jula 1995. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DODIK POZVAO NA KONSULTACIJE UOČI SEDNICE NSRS: Na dnevnom redu Izveštaj Komisije o događajima u Srebrenici od 10. do 19. jula 1995.

Izvor: Kurir, 13.Avg.2018, 15:05

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sazvao je konsultacije sa liderima svih parlamentarnih stranaka u tom entitetu uoči sutrašnje posebne sednice NSRS, na čijem dnevnom redu bi trebalo da se nađe Izveštaj Komisije o događajima u Srebrenici i oko nje od 10. do 19. jula 1995.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.