Ðukanović: Varaju se ako misle da litije izazivaju strah

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 20:16

Ðukanović: Varaju se ako misle da litije izazivaju strah

SPC je pokazala da joj nije najvažnija sadržina Zakona o slobodi veroispovijesti, kaže danas u Podgorici predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Već je, kako navodi, bitno da manipulisanjem verskim osećanjima ljudi dovedu do promene vlasti u Crnoj Gori, izjavio je danas

Ðukanović je novinarima u Vili "Gorica", posle konsultacija sa liderima dela parlamentarnih partija, rekao da su predstavnici vlasti pokušali da razgovaraju sa predstavnicima SPC kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pronašlo rešenje i prevazišli problemi.

"Varaju se svi koji misle da litije i bilo kakvi skupovi izazivaju strah vlasti i da mogu ugroziti temeljne vrednosti društva", kazao je on.

Ðukanović je dodao i da predsednik države, bio on vernik ili ateista, ima pravo da pronalazi rešenja za pitanja koja opterećuju crnogorsko društvo, prenele su "Vijesti".
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.