VRHUNAC LICEMERJA KLANA ĐUKANOVIĆ: Milova žena traži novac u humanitarne svrhe a na sebi nosi kombinaciju od 8.000 EVRA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRHUNAC LICEMERJA KLANA ĐUKANOVIĆ: Milova žena traži novac u humanitarne svrhe a na sebi nosi kombinaciju od 8.000 EVRA (VIDEO)

"Bravo" za prvu damu i za svaki njen potrošeni evro!

Supruga šefa države, Mila Đukanovića, Lidija, otvorila je juče 11. diplomatski Božićni bazar koji je organizovao Međunarodni klub žena Crne Gore.

U duhu dobre prakse i diplomatskog ukusa, prva dama Montenegra, je u svom humanitarnom nadahnuću, između ostalog poručila posetiocima, da svaki njihov utrošeni evro, biće za nečije dobro.

- Neka današnja božićna atmosfera potraje, prenesimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toplinu, ljubav i zajedništvo u naše domove, i pružimo pažnju i podršku onima kojima je potrebna - zaključila je Đukanović.

I sve bi to bilo lepo, humano i u duhu nastupajućih praznika, da se prva dama nije pojavila odevena u najnovijoj "Ready-to-wear Christian Dior collection 2020", koja košta ni manje ni više nego preko 8 000 evra, kako je zapazila Jelena Pejović na svom Fejsbuk profilu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.