U februarskim smjenama samo Đukanović siguran

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2022, 16:59

U februarskim smjenama samo Đukanović siguran

Godinu i po nakon pobjede opozicije u Crnoj Gori, kojom je smijenjena trodecenijska vlast Mila Đukanovića, pobjednici izbora su u međusobnom političkom “ratu”. Vlada je pred smjenom a sve su glasniji zahtjevi za vanredne parlamentarne izbore. Vođe tri opozicione koalicije, nakon sto su, postale vlast, avgusta 2020. podijelili su čelne funkcije u državi. Izuzetak je mjesto predsjednika države na koju je Milo Đukanović izabran 2018. sa petogodišnjim mandatom. Zdravko Krivokapić je izabran za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sigurna samo pozicija Mila Đukanovića

Izvor: Danas, 26.Jan.2022

Godinu i po nakon pobede opozicije u Crnoj Gori, kojom je smenjena trodecenijska vlast Mila Đukanovića, pobednici izbora su u međusobnom političkom “ratu”. Vlada je pred smenom a sve su glasniji zahtevi za vanredne parlamentarne izbore, piše Radio Slobodna Evropa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.