Tolerancija i multikulturalizam na delu - habadovci nagrađuju srpske zlotvore i krvnike

Izvor: KMnovine.com, 26.Nov.2020, 00:04

''Tolerancija'' i ''multikulturalizam'' na delu - habadovci nagrađuju srpske zlotvore i krvnike

''Tolerancija'' i ''multikulturalizam'' na delu - habadovci nagrađuju srpske zlotvore i krvnike Milo Đukanović i Hašim Tači dobijaju najmultikulturalnije blagoslove na svetu od lidera multikulturalnosti


   
Početkom novembra Hašim Tači je primio i razmenio darove i priznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << sa delegacijom američkih i Jevreja koji predstavljaju ovaj deo sveta.
   




Balkanski rabin grupe Habad, Joel Kaplan, koga je Tači proglasio počasnim konzulom Prištine i odlikovao ga, blagosilja tolerantnog i multikulturnog Hašima Tačija.











Dobitnik nagrade „Car David“: tolerantni i multikulturni Milo Đukanović.
 








































 




* * *



Ako ste stigli dovde, onda treba da znate i ovo:
KM novine su jedini potpuno nezavisni medij sa Kosova i Metohije
i to sa ponosom ističemo. Ali... sloboda ipak košta, kao i borba.
Da bi smo mogli i dalje realno da izveštavamo o onome što drugi iskrivljeno predstavljaju ili prećutkuju, potrebna nam je vaša
podrška jer sve što radi u korist istine o Srbiji i njenom narodu, danas je prepušteno sebi. Tako je i sa nama.
Klikom na polje ispod, iznosom koji sami određujete, pomažete da nastavimo da trajemo!






 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:  M. Novaković: Albanizacija i Viktimizacija kao forme Specijalnog rata protiv Srbske nacije... - KM Novine"Ono što je po meni najopasnije - ovaj film jasno promiviše i veliča dezerterstvo, kukavičluk i nacionalno samo-ponižavanje..." Povodom pokušaja da filmovi koji promovišu šiptarske zločince budu prikazani u nekim gradovima Srbije, i o stavu i želji naroda da isti budu zabranjeni, urednik srpskog FB Reportera, Miodrag Novaković, za KM Novine kaže: Žestoke i masovne reakcije rodoljuba povodom "Kulturne albanizacije" i javne promocije UČK materijala u Srbiji, ukazuju na to da je Vučićev projekat „Promene svesti uSrba" propao...

PROČITAJTE JOŠ:  Urnebesno: Šiptarski ''Univerzitet'' u Prizrenu bez ijednog diplomiranog! - KM NovineU nedostatku štampača za štampanje diploma, šiptarski "Univerzitet" u Prizrenu nije izbacio nijednog diplomca od svog osnivanja! "Rektor" ovog "Univerziteta u Prizrenu", Zahadin Šemsedini, rekao je studentima da čekaju od "Univerziteta u Prištini" da kupe štampač i ukoliko on bude funkcionisao i "Univerzitet u Prizrenu" će kupiti isti na istom mestu!

PROČITAJTE JOŠ:  Iživljavanje i skrnavljenje hrama Hrista Spasa u Prištini - ni na nivou skandala - KM NovineDok se Šiptari iživljavaju na Hramu Hrista Spasa u Prištini, srpski "predstavnici" u nelegalnim i uzurpiranim institucijama traže od tih istih da reaguju. Odgovor od predstavnika šiptarske zajednice je da to nije skandal, nije strašno i da mladi ljudi samo pokazuju svoje veštine.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Borba za veru    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.