SKANDALOZNA IZJAVA MILA ĐUKANOVIĆA POSLE NAPADA NA NOVINARKU: Njoj su pucali u nogu i naneli kontrolsanu štetu, prave žrtve su političke mete!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2018, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNA IZJAVA MILA ĐUKANOVIĆA POSLE NAPADA NA NOVINARKU: Njoj su pucali u nogu i naneli kontrolsanu štetu, prave žrtve su političke mete!

Napad na novinarku Oliveru Lakić potvrđuje da država mora suzbiti bahatost kriminalnih struktura, ocenio je lider Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović. On je dodao da su napadom na novinarku njoj naneli hiruški precizno kontrolisanu, ali nekom drugom ko je politička meta, nekontrolisanu štetu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukanović: Napadom na novinarku naneta šteta delovima državnog sistema

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2018

Novoizabrani predsednik Crne Gore i lider vladajuće DPS Milo Đukanović osudio je napad novinarku podgoričkih Vijesti Oliveru Lakić uz ocenu da taj slučaj potvrđuje da "država mora suzbiti bahatost kriminalnih struktura"..."Država mora odlučnom i sinhronizovanim akcijom bezbednosnih i pravosudnih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.