Ruski špijuni fotografisani u Srbiji, tu je i Sinđelić

Izvor: B92, 29.Avg.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ruski špijuni fotografisani u Srbiji, tu je i Sinđelić"

Dvojica ruskih agenata, koji su osumnjičeni da su planirali da ubiju Mila Đukanovića, fotografisana su u Srbiji, piše Dejli mejl.

Kako se navodi, Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, navodno obojica pripadnici ruske tajne službe, primećeni su u Srbiji nekoliko dana posle neuspelog pokušaja državnog udara u Crnoj Gori.

"Oni su optuženi da su planirali da preuzmu parlament, ubiju Đukanovića i uspostave prorusku vlast koja bi sprečila Crnu Goru da uđe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u NATO", navodi se.

Takođe, Dejli mejl piše da su Šišmakov i Popov u bekstvu, bilo im je dozvoljeno da se vrate u Rusiju, uprkos optužbama da su pokušali da izvedu tajnu akciju iz Srbije.

Navodi se i da su fotografije, na kojima se nalazi i "srpski agent Aleksandar Sinđelić", dobijene "posredstvom neimenovane evropske bezbednosne službe", a prvi je do njih došao Skaj njuz.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejli Mejl: Ruski špijuni fotografisani u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017

Dvojica ruskih agenata, koji su osumnjičeni da su planirali da ubiju Mila Đukanovića, fotografisana su u Srbiji, piše Dejli mejl...Kako se navodi, Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, navodno obojica pripadnici ruske tajne službe, primećeni su u Srbiji nekoliko dana posle neuspelog pokušaja državnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.