Potvrđeno, Budućnost JESTE državni projekat i to će i ostati: Ova Budućnost je metafora nove Crne Gore

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, Budućnost JESTE državni projekat i to će i ostati: ''Ova Budućnost je metafora nove Crne Gore''

Nije to više nikakva tajna.

Preneli smo ranije večeras da Budućnost proslavlja 70 godina postojanja, a posle prijema kod gradonačelnika, usledila je prigodna svečanost večeras, na kojoj je specijalnu nagradu dobio predsednik Crne Gore Milo Đukanović, za veliki doprinos razvoju kluba.

Tom prilikom, u obraćanju prisutnima, Đukanović je, između ostalog, poručio da Budućnost zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste državni projekat.

''Ova Budućnost je metafora nove Crne Gore. Bez kompleksa inferiornosti, ne pristajući na stereotip da mali znači i slab. Privilegija da naša deca za sportske uzore imaju svoje sugrađane, prve komšije sa kojima su odrastali.







Crnogorski sportski brend, zaštitni znak države, klub privrženih, odanih navijača svih generacija.







Zato su u pravu kada kažu da je Budućnost državni projekat, bez obzira na to što pod tim podrazumevaju. Budućnost ima podršku države i tako će i ostati.







Država ulaže i sportske selekcije i klubove koji su internacionalno prestižni, ulagati u mlade u bilo kojoj oblasti uvek je najpametnija i uvek opravdana investicija. Obaveza je svih nas da Budućnost i u budućnosti bude ponos Crne Gore'', istakao je Đukanović, a prenose ''Vijesti''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BUDUĆNOST JE METAFORA NOVE CRNE GORE Milo Đukanović: Imaju podršku države i tako će i ostati

Izvor: Kurir, 24.Dec.2019

Košarkaški klub Budućnost obeležio je sedamdeset godina postojanja prigodnom proslavom na kojoj je specijalnu nagradu dobio predsednik Crne Gore Milo Đukanović

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.