PUKANIĆEVA SESTRA: MILO I CANE SU MI UBILI BRATA!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2011, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKANIĆEVA SESTRA: MILO I CANE SU MI UBILI BRATA!

ZAGREB - Teške optužbe! Anka Pukanić, sestra ubijenog vlasnika zagrebačkog Nacionala Ive Pukanića, za Kurir tvrdi da iza ubistva njenog brata stoje bivši crnogorski premijer Milo Đukanović i Stanko Subotić Cane, kojem se u Beogradu sudi kao vođi „duvanske mafije“.

ZAGREB - Teške optužbe!

Anka Pukanić, sestra ubijenog vlasnika zagrebačkog Nacionala Ive Pukanića, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kurir tvrdi da iza ubistva njenog brata stoje bivši crnogorski premijer Milo Đukanović i Stanko Subotić Cane, kojem se u Beogradu sudi kao vođi „duvanske mafije“.

- Ono što sam rekla, to i tvrdim. Svako ko ima zdravu pamet mogao je to da zaključi iz onog što se čulo na suđenju za ubistvo mog brata. Govorim ovo pod punom odgovornošću, nemam nikakvu psihijatrijsku dijagnozu - poručuje Pukanićeva.

Na ove njene reči dosad nije reagovao niko iz Đukanovićevog i Subotićevog tabora. A upitana da li se plaši njihove eventualne reakcije, spremno odgovara:

- Ne plašim se. Ovde kod nas ljudi vole da kažu: Zaklela se zemlja raju da se tajne ne odaju. Ali ja sam sigurna da će se sve raspetljati!

Inače, na oficijelnom sajtu Stanka Subotića poseban tekst posvećen je pisanju Nacionala. Kako se navodi, ovaj nedeljnik je „satanizovao Subotića, ali i Zorana Đinđića i Mila Đukanovića, tokom 43 nedelje“.

Ivo Pukanić i njegov bliski saradnik Niko Franić ubijeni su 23. oktobra 2008. u dvorištu zgrade u kojoj je sedište Nacionala. Za ubistvo su u Zagrebu osuđeni Robert i Luka Matanić, Amir Mafalani, Bojan Gudurić i Slobodan Đurović. Željko Milovanović, koji je označen kao neposredni izvršilac, osuđen je u odsustvu na 40 godina. Njemu se sudi u Beogradu za isto delo, zajedno sa Sretenom Jocićem zvanim Joca Amsterdam. Na Jocićevom suđenju barata se svotom od milion i po evra, koliko je on, navodno, dobio za organizaciju ovog ubistva.

DPS: Već viđena podmetanja

U partiji Mila Đukanovića mirno su dočekali optužbe.

- Očigledno je da postoji ambicija da se aktuelizuju određene priče koje su bez ikakvog utemeljenja. Mi smo u DPS potpuno mirni - kaže za Kurir portparol DPS Rajko Kovačević.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MILOV KUM: PITAJTE CANETA O UBISTVU PUKANIĆA

Izvor: Kurir, 27.Okt.2011, 08:32

BEOGRAD - Knežević optužuje, Subotić negira. Tačno tri godine su prošle od ubistva Ive Pukanića, vlasnika Nacionala, a optužbe na račun biznismena Stanka Subotića Caneta i predsednika DPS Mila Đukanovića ne jenjavaju. Posle sestre pokojnog Pukanića Anke, koja je ovu dvojicu direktno okrivila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.