Milić: Herceg Novi ostaje bastion SNP-a

Izvor: RTS, 08.Apr.2012, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić: Herceg Novi ostaje bastion SNP-a

Čelnici SNP-a uvereni da će, zajedno sa koalicionim partnerima, vršiti vlast u Herceg Novom. "Milu Đukanoviću poručujem da, ukoliko ne bude imao nekih obaveza, opet proba 2016. godine", rekao predsednik SNP-a Srđan Milić.

Dan nakon lokalnih izbora u Herceg Novom čelnici SNP su poručili da taj grad "ostaje svetionik i bastion te partije" i da u formiranju vlasti "iznenađenja ne može da bude".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Predsednik SNP-a Srđan Milić uveren je da će vlast u Herceg Novom kao i do sada vršiti SNP sa koalicionim partnerima.

"Ne vidim prostora za iznenađenje - postoji ubedljiva većina sa druge strane", rekao je Milić na konferenciji za novinare.

Milić je naglasio da će najverovatnije pokrenuti prijave protiv "onih državnih funkcionera koji su zloupotrebili svoju funkciju dolazeći u Herceg Novi".

"To nisam uradio pred izbore da neko ne bi protumačio da se plašimo, ali sada kada smo dobili izbore, pokrenuću sve instrumente vezane za zakon o izboru odbornika i poslanika", istakao je Milić.

"Neko mora da udari šakom o sto i zaustavi sve ove zloupotrebe kojima su bili izloženi građani Herceg Novog", naveo je Milić.

"Koordinatoru DPS-a na izborima u Herceg Novom - Milu Đukanoviću, poručujem da, ukoliko ne bude imao nekih ranije preuzetih obaveza, opet proba u 2016. godini", rekao je prvi čovek SNP-a.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.