Medojević pozvao Krivokapića i Vukšića da procesuiraju braću Đukanović „zbog lažnih kredita i pranja novca“

Izvor: Vostok.rs, 03.Feb.2021, 10:00

Medojević pozvao Krivokapića i Vukšića da procesuiraju braću Đukanović „zbog lažnih kredita i pranja novca“

Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene, pozvao je premijera Zdravka Krivokapića i v.d. direktora ANB Dejana Vukšića da procesuiraju „braću Đukanović zbog lažnih kredita i pranja novca“.
U pismu Krivokapiću i Vukšiću, Medojević ističe da im se obraća kao ključnim ljudima u vladi ovlašćenim da štite nacionalnu bezbednost. U opširnom pismu u kome nabraja niz transakcija, za koje tvrdi da su kriminalne, između aktuelnog predsednika Mila Đukanovića i njegovog brata Aca, Medojević podseća da je premijer Krivokapić više puta javno izjavio da u Crnoj Gori neće više biti privilegovanih pojedinaca. ​„Evo prilike da nova vlast, koju smo i ja i PzP podržali, pokaže i dokaže na delu da Milo i Aco Đukanović nisu nedodirljivi i privilegovani i da se protiv njih dvojice i drugih aktera ove kriminalne transakcije otvori istraga i da se podignu optužnice, jer su ovde stvari vrlo jasne i dokazi su tu“, naveo je Medojević u pismu objavljenom na sajtu Pokreta za promene. Za Medojevića je, navodi, samo pitanje postoji li politička volja da se „braća Đukanović procesuiraju zbog krivičnih dela za koje postoji osnovana sumnja da su ih počinili“. Tanjug

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.