Krivokapić predstavio program Vlade, za Đukanovića ekspoze kontradiktoran

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2020, 14:03

Krivokapić predstavio program Vlade, za Đukanovića ekspoze kontradiktoran

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ocijenio je ekspoze mandatara Zdravka Krivokapića "kontradiktornim i zasnovanim na predrasudama". "Osnovni utisak mi je da je kompletno izlaganje i program koji je prezentiran zasnovan na polemičkim tezama, u odnosu na predrasude koje je mandatar, zajedno sa drugim autorima programa, formirao o nekom prethodnom vremenu", rekao je Đukanović smatrajući da o novoj Vladi treba suditi na osnovu onoga što će uraditi, a ne na osnovu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Crna Gora u pola dva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2020

U Skupštini počela rasprava o programu i sastavu Vlade mandatara Zdravka Krivokapića. Programom Vlade ozvaničena je namjera da se ukine ministarstvo turizma. Većinom negativne reakcije među turističkim privrednicima, ali i poslanicima koji će glasati za novu Vladu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.