MILO PRLJAVIM OPTUŽBAMA CRTA METU NA ČELU VUČIĆU: Premijerka o napadima na predsednika Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 12:16

MILO PRLJAVIM OPTUŽBAMA CRTA METU NA ČELU VUČIĆU: Premijerka o napadima na predsednika Srbije

Brnabić smatra da, prema rezultatima izbora u Crnoj Gori, građani regiona neće da budu taoci politike 90-tih godina 20. veka

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da su optužbe Mila Đukanovića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kriv za njegov izborni poraz u Crnoj Gori crtanje mete na čelo Vučiću.

-To moramo jasno da kažemo, jer ako se sutra bilo šta desi da se ljudi koji su to radili ne prave ludi,kao što su se neki mediji pravili ludi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se to desilo u Srbiji, nažalost, Zoranu Ðinđiću, tada premijeru, rekla je Brnabić.

Brnabić kaže da je juče bilo "Milo i Vučić", "a sada je Vučić srušio tog predivnog čoveka".

-Taj predivni čovek je do juče bio kum balkanski, mafijaški kum. To su oni pričali o tom čoveku, mi nismo pričali ni jedno ni drugo, ni zvanični Beograd, ni predsednik Srbije, ni premijerka. Niko to nije pričao, nego ti mediji kojima je danas taj isti Milo najsvetliji primer demokratije, rekla je Brnabić.

Navela je da je ta neodgovornost dela medija u Srbiji neverovatna, da su isti mediji, iste novine i ista televizija koji su do juče pričali "Milo Vučić" danas pričaju kako je Vučić srušio tog divnog čoveka.

-Jel su najbolji prijatelji i braća ili su najgori nepirjatelji? Pritom, Vučić sve to vreme nijednu jedinu reč ne govori, kaže Brnabić.

Smatra da, prema rezultatima izbora u Crnoj Gori, građani regiona neće da budu taoci politike 90-tih godina 20. veka i da joj je zbog toga izuzetno drago, te da oni hoće da pričaju o ekonomiji, o autoputevima, školama, bolnicama, prosečnoj plati, stopi nezaposlenosti, o budućnosti za njihovu decu.

-Zato glasaju protiv tih ljudi, dodala je Brnabić.

Navela je da je tema ekonomija, te da ako je Vučić u pravu zato što se bori za standard građana, onda glasači u svim drugim zemljama žele da se i njihovi lideri bore za standard građana.

-Nije to velikosrpska agresija, nije to Vučić, to je zdrav razum. To što vi ne možete građanima da objasnite pa vam je Vučić kriv, u redu, ali to jeste, posebno kad dolazi od nekog kao što je Milo Ðukanović, crtanje mete na čelo Vučiću, navela je Brnabić.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stojković: Nadam se da u Crnoj Gori optimizam neće živeti samo nekoliko godina

Izvor: Danas, 04.Sep.2020, 12:00

Za razliku od Zorana Živkovića, predsednika Nove stranke i jednog od nosioca Petooktobarske revolucije u Srbiji, koji smatra da nema mesta nikakvom poređenju 5. oktobra sa skorašnjim događajima u Crnoj Gori, odnosno padu tridesetogodišnjeg režima Mila Đukanovića, Biljana Stojković, profesorka...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.