Izveštaj: Đukanović odbio 41 pomilovanje

Izvor: B92, 13.Mar.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj: Đukanović odbio 41 pomilovanje

Podgorica -- Crnogorski predsednik Milo Đukanović odbio je 41 molbu za pomilovanje u prethodnih šest meseci.

Taj podatak naveden je u drugom prilogu izveštaju Evropske komisije za period od 20. oktobra prošle godine do marta ove godine.

Od 20. oktobra prošle do 20. marta ove godine primljeno je 35 molbi za pomilovanje, dok je 46 molbi preneto iz prethodnog perioda, piše podgorička >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pobjeda.

"Predsednik Crne Gore doneo je 41 odluku od kojih su sve bile negativne, dok su dve molbe odbačene. Trenutno je u radu 38 predmeta", navodi se u dokumentima koje je objavila vlada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EVROPSKA KOMISIJA: Milo Đukanović odbio 41 molbu za pomilovanje!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2019

PODGORICA - Crnogorski predsednik Milo Đukanović odbio je 41 molbu za pomilovanje u prethodnih šest meseci, navedeno je u drugom prilogu izveštaju Evropske komisije za period od 20. oktobra prošle godine do marta ove godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.