ISPLIVAO VATRENI OBRAČUN MILA I DRITANA IZ PROŠLOSTI: Đukanović ga ŽESTOKO IZVREĐAO, bura u parlamentu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 15:34

ISPLIVAO VATRENI OBRAČUN MILA I DRITANA IZ PROŠLOSTI: Đukanović ga ŽESTOKO IZVREĐAO, bura u parlamentu (VIDEO)

Ovaj "obračun" Đukanovića sa Abazovićem dogodio se u parlamentu, a u pozadini je glas predsedavajućeg koji kaže: "Molim vas idemo dalje".

Demokratska Crna Gora je na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici objavila video iz perioda kada je aktuelni lider GP URA Dritan Abazović bio mladi poslanik, kome predsednik tada vladajuće DPS Milo Đukanović dobacuje da je "bitanga".

Demokratska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crna Gora je ovaj snimak objavila uz tekst: "Ko seje prevare, žanje poraze!!!".

Ovaj video zapis osvanuo je dan nakon što je Abazovićeva koalicija "Crno na bijelo" sa opozicionim DPS-om smenila Aleksu Bečića sa funkcije predsednika parlamenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.