Đukanoviću, gotov si: Pogledajte kako je Marko Milačić priveden odmah po izlasku iz aviona (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2020, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đukanoviću, gotov si": Pogledajte kako je Marko Milačić priveden odmah po izlasku iz aviona (VIDEO)

Predsednik Prave Crne Gore uhapšen je odmah pošto je avinom iz Beograda sleteo na aerodrom u Podgorici Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić uhapšen je odmah pošto je avinom iz Beograda sleteo na aerodrom u Podgorici.- Milo Đukanović, gotov si, bitango jedna!, poručio je Milačić dok je ulazio u policijsko vozilo. Kako je saopšteno iz te stranke, Milačić je uhapšen odmah po sletanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na podgorički aerodrom u Golubovcima, po povratku iz Beograda, gde je gostovao na pojedinim medijima i govorio o aktuelnoj situaciji u Crnoj Gori, a sastao se i sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom. Pročitajte još - Uhapšen Marko Milačić: Priveden po sletanju u Podgoricu Kako se navodi u saopštenju Prave Crne Gore, njemu su, navodi se, službenici Uprave policije prišli, obavestili ga da mu moraju uručiti poziv, ne pojašnjavajući o čemu se radi, nakon čega je policijskim vozilom sproveden u podgorički Centar bezbednosti.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Milačić na slobodi

Izvor: B92, 31.Jan.2020

Podgorica -- Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić pušten je iz pritvora...Milačić je uhapšen danas odmah po sletanju na podgorički aerodrom.

Nastavak na B92...

“Ovde vlada DIKTATURA, ljude hapse, legitimišu, ali to je zato što je Milo Đukanović GOTOV i više NE KONTROLIŠE Crnu Goru!" Marko Milačić poslao SNAŽNU poruku posle puštanja na slobodu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2020

Lider Prave Crne Gore se po puštanju iz pritvora oglasio na Fejsbuku i poručio: „Dole lanci i okovi, ne vežu se sokolovi“ LIDER Prave Crne Gore Marko Milačić javnosti se obraća povodom njegovog današnjeg hapšenja. Milačić je tom prilikom poručio da to što se dešava...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.