Đukanović: Imamo 40 mandata, borba i dalje traje

Izvor: B92, 31.Avg.2020, 00:13

Đukanović: Imamo 40 mandata, borba i dalje traje

Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović obratio se javnosti nakon održanih parlamentarnih izbora.

"Rezultat Demokratske partije socijalista je oko 145.000 glasova i 30 mandata. Takav rezultat znači da je DPS najjača partija u Crnoj Gori", rekao je Đukanović.

On je naveo da još uvek pristižu rezultati i teško je saopštiti pouzdane informacije.

"Zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa tradicionalnim partnerima imamo 40 mandata, te borba za većinu mesta u parlamentu I dalje traje. Konačan učinak znaće se nakon zvaničnih rezultata", kazao je aktuelni predsednik Crne Gore.

On je izarazio zahvalnost biračima i čestitao svim učesnicima izbora.

"Čestitam ukupnoj političkoj i demokratskoj javnosti, kao i svim učesnicima na izborima na izbornom rezultatu", rekao je Đukanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“NE DAMO DRŽAVU!” Milo Đukanović dočekan pokličima simpatizera, ali priznao da ZASAD IMA SAMO 40 MANDATA

Izvor: Blic, 31.Avg.2020

Lider DPS-a Milo Đukanović obratio se građanima nešto iza ponoći i saopšštio da su preliminarni rezultati parlamentarnih izbora, na osnovu 90 odsto prebrojanih glasova, pokazali da ta stranka ima 30 mandata, a sa tradicionalnim partnerima - 40, jedan manje od potrebnih za tesnu većinu.

Nastavak na Blic...

MILO JOŠ NE PRIZNAJE VOLJU NARODA CRNE GORE! Pojavio se u ponoć i poručio da se GLASOVI JOŠ BROJE!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2020

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović pojavio se vidno neraspoložen na konferenciji za medije u izbornom štabu DPS-a i rekao da je ta stranka osvojila 30 mandata, a sa tradicionalnim partnerima 40, ali da borba za većinu u parlamentu još traje.

Nastavak na Kurir...

Vučić: Crnoj Gori želim sve najbolje i bliske odnose sa Srbijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Avg.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će po objavljivanju zvaničnih rezultata parlamentarnih izbora u Crnoj Gori čestitati pobednicima i onima koji obezbede većinu u parlamentu. "Očekujem pristojnu, normalnu, dobru saradnju. Ne verujem u bilo kakvu nestabilnost, ne verujem u bilo kakve...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.