Izvor: RTS, 26.Avg.2020, 20:41

Đukanović: Anticrnogorska koalicija formirana u Beogradu

Predsednik Crne Gore i lider vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović poručio je u Rožajama, u okviru predizborne kampanje, apostrofirajući Srpsku pravoslavnu crkvu, da neće dozvoliti "mračnoj ideologiji srednjeg veka" da se nudi kao svetionik za budućnost crnogorskom društvu.
Đukanović je izneo tvrdnju da je opoziciona, "anticrnogorska koalicija" formirana u Beogradu te da na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborima nude "da se Crna Gora odrekne sebe i svoje evropske budućnosti i stane pod kišobran Beograda i Moskve", objavljeno je na sajtu DPS-a.
Dodao je da se protiv Crne Gore vodi "medijski i politički rat", a nedavne auto-litije je okarakterisao kao "karikaturalne".
Tim auto-litijama se pokušava, po tvrđenju Đukanovića, preneti "anticrnogorski naboj" na što više građana unutar Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đukanović: Anticrnogorska koalicija formirana je u Beogradu

Izvor: B92, 26.Avg.2020

Predsednik Crne Gore i lider vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović nastavio je u Rožajama predizbornu kampanju...On je poručio, apostrofirajući Srpsku pravoslavnu crkvu, da neće dozvoliti "mračnoj ideologiji srednjeg veka" da se nudi kao svetionik za budućnost crnogorskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.