Amfilohije neće na prijem kod Đukanovića

Izvor: RTS, 13.Jul.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfilohije neće na prijem kod Đukanovića

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije uputio je čestitku predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću povodom 13. jula – Dana državnosti Crne Gore, napominjući da prijemu tim povodom neće lično da prisustvuje zbog, kako kaže, Đukanoviću "dobro poznatih razloga".
Zahvalivši za poziv na prijem, Amfilohije čestita praznik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i podseća na tradicije iz vremena kneza Nikole i ustanika koji su se podigli "protiv nacifašističke ideologije zla i stradanja".

"Žao nam je da ne možemo lično da prisustvujemo prijemu, iz Vama dobro poznatih razloga", piše u čestitci, navodi se u saopštenju Službe za informisanje predsednika Crne Gore, dostavljenom Tanjugu.
Početkom juna, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je za RTS da je zapanjen izjavom Mila Đukanovića da će "raditi na obnovi crnogorske autokefalne crkve".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMFILOHIJE ODBIO PRIJEM KOD MILA ĐUKANOVIĆA: Bole napadi na SPC

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2019

Mitropolit crnogorsko-primorski odbio je poziv predsednika Crne Gore da prisustvuje prijemu povodom obeležavanja Dana državnosti - 13.jula Mitropolit crnogorsko-primorski odbio je poziv predsednika Crne Gore da prisustvuje prijemu povodom obeležavanja Dana državnosti - 13.jula.-...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.