Vučić o Đukanoviću: Čekao sam i čekao, ali nisam dočekao

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 10:57

Vučić o Đukanoviću: Čekao sam i čekao, ali nisam dočekao

Beograd -- S pažnjom sam gledao izlaganje crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i čekao da tema ne bude Srbija. "Nisam ga dočekao", kaže Vučić.

Upitan da odgovori na pitanje da li je Srbija direktno umešana u dešavanja u Crnoj Gori, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je s pažnjom gledao nastup crnogorskog predsednika na televiziji.

"Gledao sam hoće li biti i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << segment u kom se neće govoriti o Srbiji i meni i u kom se neće Srbija i srpski narod optuživati za pećinski nacionalizam. Trudio sam se da dočekam taj deo emisije, ali ga nisam dočekao", rekao je on, nakon obilaska "Torlaka".

"Mislio sam da tamo ima neka važnija tema, otvaranje fabrika, bolnica... ali sam shvatio da smo za sve mi krivi. Kada je to tako, onda shvatite da nešto nije u redu sa onima koji takve tvrdnje iznose", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Srbija poštuje Crnu Goru i s njom nema problem, ali ima problem s položajem srpskog naroda i to je baš ono šta je Đukanović pokazao. O tome nećemo da ćutimo, rekao je predsednik Srbije i dodao da očekuje da će premijerka Srbije pozvati uskoro crnogorskog kolegu s kojim će razgovarati o donaciji vakcina Crnoj Gori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.