Izvor: RTS, 13.Jul.2020, 21:57

Vučić čestitao Đukanoviću Dan državnosti Crne Gore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je crnogorskom kolegi Milu Đukanoviću 13. jul - Dan državnosti Crne Gore, saopšteno je iz Predsedništva Crne Gore.
U čestitki Vučića objavljenoj na sajtu predsednika Crne Gore upućene su želje za napredak Crne Gore i blagostanje svih njenih građana.

"Opredeljen sam za stvaranje uslova za bolje međusobno razumevanje Srbije i Crne Gore u korist dobrosusedskih odnosa, kao i mira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i stabilnosti u regionu, a čemu doprinosi i pomak naše dve zemlje na evropskom putu. Očekujem zato da se posvetimo pitanjima od zajedničkog interesa i razvoju ekonomske i druge saradnje, kao i završetku infrastrukturnih projekata, koji bi tu saradnju podstakli", navodi se u čestitki predsednika Vučića.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Dan državnosti Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.