POLITIČKA BOMBA U CRNOJ GORI: Milo na lukav način pokušava da napravi koaliciju sa Bečićem i Abazovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 22:23

POLITIČKA BOMBA U CRNOJ GORI: Milo na lukav način pokušava da napravi koaliciju sa Bečićem i Abazovićem

Đukanović ima novi plan

Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, bacio je "bombu" na trusnu političku scenu Montenegra najavljujući na crnogorskom javnom servisu koaliciono savezništvo njegove Demokratske partije socijalista sa Demokratskom Crnom Gorom Alekse Bečića i Građanskih pokretom URA Dritana Abazovića!

Đukanović je ocenio da u vladajućoj koaliciji postoji apsolutna dominacija Demokratskog fronta, sa kojim jedino nema nikakvog partnerstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 - Može se neko pitati otkuda sada da među saveznicima takve politike mi tražimo saveznike. Ja ipak prepoznajem neke demokratske kapacitete među Demokratama i u GP URA, a u savezništvo sa DF ih vodi osećaj ugroženosti od DPS - kazao je Đukanović.

U Građanskom pokretu URA i Demokratskoj Crnoj Gori mediji su pokušale da dođu do odgovora na pitanje: da li ova Đukanovićeva priča "drži vodu"?

- Nemam informaciju o tome i nemam šta da vam kažem - bila je kratka Božena Jelušić, poslanica URA, koja nije bila voljna za razgovor.

Ni među Demokratama nije bilo raspoloženih da iznesu stav o izjavi Đukanovića.

 - Jasno je da Đukanović želi kroz partnerstvo sa delom parlamentarne većine da odbrani interese jedne omanje grupe ljudi koja je pustošila i kriminalizovala Crnu Goru punih trideset godina - ocenjuju u saopštenju "frontovci", dodajući da je "neformalni šef mafije u Crnoj Gori" potvrdio da je DF snažna brana njegovom povratku na vlast.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.